Thursday, January 12, 2012

Doodle Muka utk Peserta2 yang Chumel (^0^)

Salam Semua

Akhirnya siap jugak 10 doodle :P
Doodle ni diinspirasi dari picture yg peserta2
hantr mse contest Senyuman Menawan Cik Huda wt hr tu


So keysha harap korang ske k Doodle ni..
n leh ar komen klu name slh ke ape2 ke..
Doodle ni leh la letak kat Sidebar or jd profile pic ke :)
n klu korang perasan setiap name doodle ada huruf k
K for keysha :) 
nak gakkn nyelit2 kasi promote skt..:P

 Keysha akan letak beberapa gambar je k..

Doodle Nariff


Gambar Nariff







Doodle Syamimi 



Gambar Syamimi





Doodle Izyan

Gambar  Izyan





Doodle Miss Adda


Gambar Miss Adda





Doodle Emingg





Doodle Naimah




Doodle Anis Hana

 



Doodle Tieya




Doodle Mieraa





Doodle Otterkawaii Empire


Hope korang ske k :)
klu spe2 teringin nk order doodle muke leh la email ke
under18rm@gmail.com
RM5 je (^0^)

Thanks For Reading (^0*)

9 comments:

  1. Wahhhhh lawa :D Thanks Keysha ^^

    ReplyDelete
  2. keysha, cute sgt! tapiii, erm, sy nk name izyan, bukan farhah...boleh tlg tukar tak? sorry if menyusahkan...tp seriously cute..reply ASAP ea..thanks keysha.. :)

    ReplyDelete
  3. ahaha XD comel nyew.. thanks Keysha .. suka ^^

    ReplyDelete
  4. Nariff : dh tukar dah..doodle pki spec :)
    Farhah Izyan : dh tukar nme izyan :P
    Misya_Mimie : You are Welcome..keysha pn suka ^^

    ReplyDelete
  5. thanks keysha! cute sgt2 taw! luv ya! ^^

    ReplyDelete
  6. Ya allah. Susahkan Keysha je nak betulkan doodle narif. Appreciate sangat-2. Thanks Keysha :D Much love <3

    ReplyDelete
  7. tenkiu kesya .. comey sgt doodle miss adda :)

    ReplyDelete